En af verdens bedste og mest passionerede gusmestre, belgiske Martijn Vanhoorelbeke, står bag succesen Loylymasters, som er verdensførende med rene æteriske olier til aufguss i saunaer og for den sags skyld anden anvendelse.

Martijn er aromaterapist og arbejder ekstremt kompetent og dedikeret med dufte og sanse generelt for at formidle den perfekte oplevelse for sine saunakunder. Den perfekte oplevelse skabes kun med den perfekte olie. Den har han skabt med Loylymasters.
Kompromisløs kvalitet til en god pris.

Martijn arbejder konsekvent med formidling af viden, information og appellerer og inddrager sanserne i sit arbejde med gus.
Han tøver ikke med at gå i rette med olier, som indeholder bærestoffer som alkohol, petroleum, parfume eller vand – rene æteriske olier er rene, er hans tese. Men det behøver produkterne ikke koste voldsomt mere af, fordi trægheden ved den rene vare er markant bedre. Det samme er den naturlige duft og den positive indvirkning på menneskets krop og sjæl.

Nu kommer mesteren til Danmark for at udbrede sin viden og erfaring med DM Wellness’ mellemkomst.

Det sker torsdag den 1. september og fredag den 2. september i Kolding. Se vedhæftede dokument.

Der bliver et kursus for øvede/eksperter og et kursus for let øvede/begyndere. dmwellness_endags_kursus[2] dmwellness_endags_kursus_1[1]

Kurset har en dags varighed. Starter kl 10 og slutter om aftenen med en showgus med medvirken af bl.a. de tre mangedobbelte danske og nordiske mestre Ong Pang Lay, Lone Engstrøm og Lisa Loha Christensen.
Der tillades maksimalt tyve deltagere per kursus.

Forhåndstilmelding modtages på mail: dorte@dm-wellness.com
Først til mølle-princippet gælder.

Kursusindhold:
dmwellness_endags_kursus_2