OM DM WELLNESS

Dorte Møller

Dorte Møller

Teamet bag DM Wellness består af Dorte og Michael Møller bistået af svømmebads-erfarne Viggo Møller.

Viggo er tidligere direktør i Frederiksberg Svømmehal og Århus svømmestadion og svømmebadet Spanien i Århus, mange-årigt bestyrelsesmedlem i Svømmebadsteknisk forening og vel ubeskedent den person, som for alvor gjorde saunaguss udbredt og populært i Danmark, da han ansporede mange kolleger til at følge de gode erfaringer, som man gjorde sig først i Århus helt tilbage i 1997 og siden i Frederiksberg Svømmehal efter at have hentet trenden hjem fra saunalandet Tyskland.

DM Wellness’ danske ambassadører og undervisere i saunaaufguss er de mangedobbelte DM-vindere og VM-deltagere Birger Løfquist, Lay Pang Ong og Lone U. Elmstrøm.

Disse tre dygtige gusmestre står inde for kvaliteten af DM Wellness produkterne, som de bruger i deres daglige arbejde og til undervisning og/eller showgus-arrangementer, som DM Wellness tilbyder.

DM Wellness har det skandinaviske agentur for blandt andet producenterne Fischer Pure, Loylymasters, Kemitron, og SaunaJuwel.

”Vi vil skabe værdi for vore kunder ved at formidle viden, ideer til omsætningsskabende aktiviteter og den optimale drift med de bedste produkter, når kunderne skal have en ekstraordinær oplevelse i vore partneres saunaområder. Hvad vi ikke ved om sauna- og dampbadsdrift, kender vi nogen, der ved. Spørg os”.

Viggo Møller, konsulent, mange-årig leder i danske svømmehaller og spa-centre

KONTAKT

DM Wellness
Risager 55
DK-6100 Haderslev

E-mail: dorte@dm-wellness.com
Tlf. +45 5041 4141
CVR: 34027064

Du er meget velkommen til at besøge os på Facebook og “Synes godt om” DM Wellness.

Via Facebook vil du få nyheder og informationer fra DM-Wellness og til tider kunne deltage i konkurrencer hvor du kan vinde alt fra deltagelse i kurser, gavekort til samarbejdspartnere og produkter fra DM-Wellness.

Benyt linket i højre side for at “Synes godt om” DM Wellness og komme til vores Facebook side.