Nogle af branchens bedste og mest kendte er DM Wellness’ kvalitetsstempel!

Det er med glæde og stolthed, at vi kan præsentere nogle af Danmarks allerbedste gusmestre som vore ambassadører og undervisere.
Trioen har opnået flere danske mesterskaber samt topplaceringer ved internationale mesterskaber i Italien, Tyskland og Østrig, herunder verdensmesterskaberne.

Disse gusmestre stiller virkelig store krav til oliekvaliteterne, fordi brugen, aromaen og doseringen er alfa og omega for en vellykket saunagus. De finder balancen mellem pris og kvalitet i produkterne fra DM Wellness.

Ambassadørerne kan også hverves til oplæring og inspirationskurser i jeres anlæg eller til at gennemføre showgus-arrangementer efter nærmere aftale.

Og ikke mindst vil alle fra vores engagerede team med glæde dele viden og erfaring om de rigtige produkter til den rigtige anledning med jer. Kontakt os endelig.

Viggo Møller har 40 års erfaring i svømmehalsbranchen. Han indførte saunagus i Danmark i offentlig regi i sidste halvdel af 90’erne med inspiration fra Tyskland.
Indførte saunagus som en daglig oplevelse i Frederiksberg Svømmehal fra år 2001 samt i den danske saunaverden efterfølgende. Projektstyrede etableringen af luksus-spa afdelingen og indførte Body Scrub samt automatisk dosering af aromadufte til damprum i Frederiksberg Svømmehal, også med stor succes og ekstremt positiv publikumsrespons.
Indførte også den såkaldte BodyAir i Frederiksberg Svømmehal. Tidligere direktør i Frederiksberg Svømmehal, Århus Svømmestadion og svømmebadet Spanien i Århus samt mange-årigt bestyrelsesmedlem i Svømmebadsteknisk forening.
Stor, nyttig viden og erfaring om drift og udvikling af svømmebade og spa-anlæg – og hvordan man får flere kunder i butikken.

Viggo Møller, seniorkonsulent – tlf. 21 70 01 00 – vm@dm-wellness.com

Pang har ikke færre end 6 danske mesterskaber i saunagus samt og topplaceringer ved flere VM på cv’et. Pang er Jurymedlem / dommer til såvel nationale som internationale saunagus arrangementer og hans passion for og viden om saunagus er ganske unik.
Kontakt Pang og få hans vurdering af Loylymasters 100% æteriske saunagus olier. Han øser gerne ud af sin enorme viden.
Pang er også i det team, som DM Wellness tilbyder til diverse Workshops / Seminarer og Showgus arrangementer.

Lay Pang Ong, Sauna Gus Ambassadør – tlf. 20 60 12 83 – onglaypang@gmail.com

Lone Ussing ElmstrømLone er uddannet kropsterapeut og har sat sig grundigt ind i de æteriske oliers egenskaber – og lægger vægt på at man bruger dem ordentligt.
“Jeg er fascineret af saunagus, fordi det er en unik blanding af wellness og oplevelse. Jeg fortæller helst mine ”historier” uden ord og bruger i stedet teater, dans og et gennemtænkt lydspor”, forklarer Lone.
Jeg har gennem de sidste fem år været med til at oplære nye gusmestre i Frederiksberg Svømmehal, og nu glæder jeg mig til at tage min undervisning skridtet videre med deciderede workshops og forløb inden for både klassisk og showgus.
Lone har adskillige deltagelser i diverse mesterskaber på cv’et og kan begejstre både fagfolk og lægfolk med sin viden og kunnen ud i saunakunsten.

Lone Ussing Elmstrøm, Konsulent Saunagus og æteriske aroma-olier – tlf. 31 16 81 04 – loneadmani@gmail.com

Konsulent Birger Løfqvist. Meget engageret saunagusmester med stor viden om gusolier , duftolier  til damprummene samt peelingsolier. Få en uforpligtende snak med Birger. Det koster ikke noget.
Birger bor på Sjælland, men “opererer” over hele Danmark

Birger Løfqvist, tlf. +45 50 19 63 34 mail: bigger70@live.dk.