REFERENCER

DM Wellness leverer forskellige produkter til en række af Danmarks førende centre og svømmeanlæg – som vidnesbyrd om kvalitetsprodukter til en interessant pris.

Fra vor kundeliste for dampbads-dufte og/eller saunagus-koncentrater kan blandt andet nævnes:
Lalandia Rødby, “Spanien”/Aarhus, Frederiksberg Svømmehal, Gigantium Aalborg, Viborg Svømmehal, Vejen Idræts Center, Arrild Svømmehal, Gribskov Svømmehal, Guldborgssund Svømmehal, DGI Huset i Herning, Enjoy Resort / Rømø, Odense Idrætspark / Svømmehaller, diverse Vinterbadeklubber med flere.

Frederiksberg Svømmehal

”Frederiksberg Svømmehal benytter DM Wellness’ produkter i den succesfulde sauna- og wellness afdeling. Loylymasters benyttes normalt som aufguss-olier og SaunaJuwels produkter benyttes til dampbadsdufte. I Frederiksberg Svømmehal benytter man desuden doseringssystemet, som forhandles af DM Wellness. Løsningen med disse tyske kvalitetspumper har i Frederiksberg Svømmehal fungeret i 15 år uden problemer med 5 pumper til 5 damprum. Doseringssystemet er både investeringsmæssigt et scoop og enkelt at betjene, hvilket gør det nemt for medarbejderne at indstille og de kan skifte dufte i løbet af et par minutter. Tysk kvalitet fornægter sig ikke.

Frederiksberg Svømmehal og Kurbad (www.svoemmehal.frederiksberg.dk).

Frederiksberg benytter også salt/peeling løsningen fra DM Wellness med stor succes.
En bakke med salt tilsættes olie og bruges af kunden til peeling.

Gigantium Aalborg

Gigantium , Aalborg har valgt DM Wellness som leverandører af olieduftene til deres flotte damprum i wellnessområdet.

Leder af Gigantiums ” Vand & Wellnessafdeling” Morten Hvilsom Larsen og hans team stiller store krav til kvalitet og pris, og på dette område har DM Wellness, med kvalitetsproduktet til damprumsdufte, som Tyske Bade- og wellnessanlæg har anvendt i mere end 80 år, overbevist den nordjyske ledelse om, at disse produkter lever op til de krav, som Gigantium stiller.

Morten Hvilsom Larsen udtaler, at man på anlægget har brugt meget tid på at finde de rigtige produkter , både med hensyn til kvalitet og til pris. Medarbejderne har oparbejdet en rigtig god erfaring i brugen af duftolierne, men har endvidere videreudviklet olie-duft-sammensætningen, så gæsterne til stadighed får endnu bedre oplevelser.

Oplev Gigantium Aalborg her (åbner i nyt vindue).