Doseringsanlæg til duft i dampbade og automatisk aufguss i saunaer

Med et automatisk doseringsanlæg fra DM Wellness kan selv mindre anlæg tilbyde unikke sanseoplevelser i saunaer, dampbade, omklædningsrum og andre områder, hvor gæsterne skal opleve en liflig velværeduft.

Det er billigere, end du tror. Og bliver langt bedre modtaget af kunderne, end du regner med.

Med få tusinde kroner i basisinvestering og en leje/leasing på få hundrede kroner om måneden, er anlægget kørende. Vi giver driftsgaranti og 5 års fuld anlægsgaranti ved rigtig brug efter anvisningerne. 

DM Wellness samarbejder en kendt tysk producent, som har udviklet nogle avancerede, men alligevel prisgunstige doseringsanlæg til automatisk indførelse af duftolier til saunauer – typisk de mindre, hvor en gusmester ikke har arbejdsrum – og til dampbade, hvor pumpen sender en duftstråle ind i den eksisterende dampgenerator.

Vores leverandør har monteret utallige duftanlæg til omklædningsområder og institutioner og plejesektor, der ellers plages af et dårligt duftklima.

Duftoplevelsen kan skiftes med nye olieblandinger på et øjeblik, helt enkelt.

Pumperne kan med en klart formuleret monteringsvejledning fra os monteres af den lokale tekniker eller VVS-mand på ganske få timer. Systemerne er i tysk topkvalitet og meget driftssikre.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os nu, så tager vi en snak om dine muligheder.

✉ vm@dm-wellness.com

☎ +45 21 700 100

Automatisk aufgus i saunaer

Selv små saunaer og anlæg kan give deres kunder sanuagus oplevelsen med en vis regelmæssighed uden at man nødvendigvis behøver en gusmester.

Vi kan levere et fuldautomatisk aufgus-doseringsanlæg, som uproblematisk kan monteres på dit bestående sauna-anlæg og lave gus-sessioner uden menneskelig involvering i definerede intervaller, eksempelvis hvert kvarter eller hver halve time. Kunderne elsker det. Nye dimensioner på deres saunaoplevelser.

DM Wellness hjælper dig gerne med den perfekte installation af dit anlæg.

Automatisk duftdosering af dampbade

Et dampbad kan med en automatisk doseringspumpe opgraderes til en sanse/dufteoplevelse. En pumpeindretning monteres på bestående dampgenerator. Den tilsætter i små doser olier med valgfrie duftoplevelser.

DM Wellness leverer anlægget med en klar monteringsvejledning, som den lokale VVS-tekniker vil kunne montere på få timer.

I flere svømmebade har denne type installation ført til dokumenteret meromsætning. Der er stort set ingen vedligeholdelse eller omkostninger ved driften.

En lille investering med stor effekt. Anlæg kan købes eller leases hos DM Wellness.
Kunderne vil elske det. Det vil din økonomiansvarlige også!