I mange år har han huseret i forskellige svømmebade og idrætsanlæg som en energisk og visionær leder, blandt andet på Svømmestadion og “Spanien” i Århus og de seneste mange år Frederiksberg Svømmehal, hvor med succes indførte blandt andet sauna-aufguss og salt/olie peelinger.

Nu er han aktiv pensionist i Sønderjylland og har indvilliget i at hjælpe sin svigerdatter og søn, Dorte og Michael, med at bringe nye produkter og initiativer ind i DM Wellness, som de med god succes har opbygget over de seneste år med faste leverancer til førende danske svømmebade.

Viggo var med til at få en aftale i stand med belgiske Loylymasters og har lavet aftaler med sine tidligere kolleger Lay Pang Ong, Lisa “Loha” Christensen og Lone U. Elmstrøm om at blive del af DM Wellness som ambassadører ud i aufgus-kunsten.

“Jeg er utrolig glad for, at min svigerfar bringer sin store erfaring og viden ind i DM Wellness. Man mærker, at han brænder for at udvikle saunagus videre i Danmark og Skandinavien og de mange andre tiltag, som kan skabe meromsætning for svømmebade og spaanlæg rundt omkring”, siger Dorte Møller,  DM Wellness.

DM Wellness barsler blandt andet med ture til internationale mesterskaber og tilbyder som noget nyt kurser for svømmebade, der gerne ser deres servicetilbud til kunderne udvidet med nye koncepter.

Viggo Møller vil blandt andet være at træffe på DM Wellness’ stand ved danmarksmesterskabet i saunagus i Øbrohallen den 7.-8. maj, hvor DM Wellness blandt andet introducerer den nye duftserie fra den nye partner Loylymasters.

Viggo Møller kan kontaktes på vm@dm-wellness.com eller telefon 21 700 100.