Några av branschens bästa och mest kända är DM Wellness “kvalitetsstämpel!

Det är med glädje och stolthet som vi kan presentera några av Danmarks bästa gusmästare som våra ambassadörer. Trion har uppnått flera danska mästerskap och topplaceringar i internationella mästerskap i Italien, Tyskland och Österrike, inklusive VM.
Dessa gusmästare ställer riktigt stora krav på oljekvaliteter, eftersom aromen och doseringen är avgörande för en lyckad bastu gus. De hitta balansen mellan pris och kvalitet på produkter från DM Wellness.

Ambassadörerna rekryterar också för utbildning och inspiration kurser i din anläggning eller att genomföra showgus upplevelser efter överenskommelse.

Och inte minst så vill alla våra team gärna dela kunskap och erfarenhet om de rätta produkterna för rätt tillfälle med dig. Kontakta oss.

Viggo Møller har 40 års erfarenhet i Simhalls branschen. Han introducerade batugus i Danmark i den offentliga sektorn under den senare delen av 90-talet med inspiration från Tyskland. Införde bastugus som en daglig upplevelse i Frederiksberg Simhall från 2001 och den danska bastu världen i allmänhet.  Senare projekt styrde han etableringen av ett lyxigt spa-avdelning och introducerade Body Scrub och automatisk dosering av aromdofter till ångbadet i Frederiksberg Simhall med stor framgång och extremt positiv publik respons. Också infört så kallade BodyAir i Frederiksbergs Simhall Tidigare chef i Frederiksberg Simhall och Århus simstadion och Simhallen Spanien i Århus och många år styrelseledamot i Teknisk Swimming Association.
Stor, nyttig viden om drift og udvikling af svømmebade og spaanlæg og hvordan man får flere kunder i butikken.

Viggo Møller, seniorkonsulent – tlf. 21 70 01 00 – vm@dm-wellness.com

Pang har inte mindre än 6 danska mästerskapen i Bastugus samt och topplaceringar på flera VM på sitt CV. Pang är jurymedlem / domare för nationell och internationell bastugus arrangemang och hans passion för  kunskap om bastugus är ganska unik.
Kontakta Pang och få hans bedömning av Loylymasters 100% eteriska oljor bastugus. Han öser ut med sin stora kunskap.
Pang är också i den grupp som DM Wellness erbjuder för olika workshops / seminarier och Showgus arrangemang.

Lay Pang Ong, Sauna Gus Ambassadør – tlf. 20 60 12 83 – onglaypang@gmail.com

Lisa är född och uppvuxen i Honolulu, Hawaii, men har bott och arbetat i Danmark under många år.

Hon har en rad goda resultat och mästerskap i bastugus i både Danmark och utomlands.
Hon inviteras runt till inspiration och domare för internationella tävlingar och är glada att dela sin kunskap och erfarenhet i anläggningar av alla storlekar. Lisa Loha använde Loylymasters produkter i ett antal år med de allra bästa erfarenheterna.

Lisa “Loha” Christensen, Konsult Bastugus och eteriska arom-oljor – tlf. 21 94 04 03 – lisa@lisaloha.dk

Lone Ussing ElmstrømLone är utbildad sjukgymnast och har satt sig grundligt in i eteriska oljor samt egenskaper – och vikt i  att använda dem på rätt sätt. “Jag är fascinerad av bastuagus eftersom det är en unik blandning av välbefinnande och upplevelse. Jag berättaren av mina” historier “utan ord och i stället använder teater, dans och en väl genomtänkt soundtrack”, säger Lone.
Jag har under de senaste fem åren bidragit till att utbilda ny gusmätare i Frederiksberg Simhall, och nu ser jag fram emot att ta min utbildning ett steg längre med särskilda workshops och kurser i både klassisk och showgs. Lone har flera deltagit i olika mästerskap på sitt CV och kan farsinera både professionella och icke professionella med sina kunskaper och färdigheter i bastun konst.

Lone Ussing Elmstrøm, Konsult Bastugus och eteriska arom-oljor – tlf. 31 16 81 04 – loneadmani@gmail.com