Dorte Møller

E-mail: dorte@dm-wellness.com - Tlf.: 50 41 41 41

Viggo Møller

E-mail: vm@dm-wellness.com - tlf.: 21 700 100

Nyheter

Fotogalleri från Loylymasters kurs i Kolding

Kursen gav ny kunskap, insikt och inspiration

Der blev lyttet og duftet, svunget, grinet og fortalt på DM Wellness’ gusmesterkursus i Kolding den 1. og 2. september.

Loylymasters-grundlægger Martijn Vanhoorelbeke var fløjet ind fra Belgien og blev assisteret af DM Wellness’ egne ambassadører Lisaloha, Lone og Pang samt Viggo og Dorte, så de mange deltagere var i bedste hænder – og kom med […]

Så er kursen igång med Power kunskap om eteriska oljor

Så ruller kurset i æteriske olier og aufguss i Kolding…

Alle er godt landet og Martijn Vanhoorelbeke fra Loylymasters er begyndt at strø af sin enorme viden, guldkorn og inspiration til nysgerrige gusmestre fra hele landet – fra svømmebade, hoteller og spa-anlæg.

Martijn fortæller blandt andet om, hvordan man skaber den perfekte gusoplevelse, som tilpasset det publikum, […]

Nordiska mästerskapen med bra resultat

Danmark og særligt Frederiksberg Svømmehal var stærkt repræsenteret ved de nordiske mesterskaber i det fantastiske anlæg The Well i Oslo i denne weekend.

Og Danmark tog for sig af medaljerne. Frederiksberg Svømmehals dygtige gusmester Julio Gonzales Rincon vandt det nordiske mesterskab i single gus efter en flot præstation.

Og DM Wellness ambassadør Lone Engstrøm var på det sejrende […]

Kurser i Aufguss och kunskap om användningen av eteriska oljor med Loylymasters

En af verdens bedste og mest passionerede gusmestre, belgiske Martijn Vanhoorelbeke, står bag succesen Loylymasters, som er verdensførende med rene æteriske olier til aufguss i saunaer og for den sags skyld anden anvendelse.

Martijn er aromaterapist og arbejder ekstremt kompetent og dedikeret med dufte og sanse generelt for at formidle den perfekte oplevelse for sine saunakunder. […]

Möt DM Wellness på Danmarkmästerskapet i Øbrohallen

DM Wellness er repræsenteret på en stand ved Danmarksmesterskabet i sauna-aufguss i Øbrohallen den 7. og 8. maj.

Dorte Møller og Viggo Møller vil præsentere spændende nye produkter og drøfte fremtidens nye samarbejdsmuligheder med de mange saunaeksperter ved det fine arrangement, som Saunaselskabet sammen med forskellige svømmebade og spa-anlæg atter har stablet på benene.

De sejrende ved […]

Starka trio ambassadörer för DM Wellness och Loylymasters

Lay Pang Ong, Lisa “Loha” Christensen og Lone U. Elmstrøm er blevet tilknyttet DM Wellness og Loylymasters som ambassadører for det stærke belgiske brands rene æteriske olier, som de alle har benyttet i årevis til de store events og mesterskaber, som de har deltaget i.

De har Loylymasters som deres klart foretrukne producent af olier og […]

Viggo Møller seniorkonsult för DM Wellness

I mange år har han huseret i forskellige svømmebade og idrætsanlæg som en energisk og visionær leder, blandt andet på Svømmestadion og “Spanien” i Århus og de seneste mange år Frederiksberg Svømmehal, hvor med succes indførte blandt andet sauna-aufguss og salt/olie peelinger.

Nu er han aktiv pensionist i Sønderjylland og har indvilliget i at hjælpe sin svigerdatter […]