För att säkerställa bästa kundupplevelser hjälper DM Wellness utbilda kompetenta Aufguss utövare som förstår effekt och tekniker i perfekt harmoni

Utbildningen kan ske på din anläggning eller för flera anläggningar som hör ihop. Uddannelsen kan også udføres kun for anlæggets egne medarbejdere.

Uanset om seminariet udføres på et anlæg med egne medarbejdere samt gusmestre fra andre anlæg eller kun for anlæggets egne ansatte, indeholder vore seminarier altid et afsluttende showgus, hvor vore dygtige instruktører og gusmestre – sammen med nogle af kursisterne – giver både kursisterne samt gæster (som anlægget kan invitere) en unik oplevelse. Ikke kun en oplevelse for kursister og gæster, men i høj grad også en rigtig go markedsføring for anlægget over for omverdenen.

DM Wellness har slagit sig ihop med några av de ljusaste gusmästrarna som redan använder Loylymasters kvalitetsprodukter och med dem har vunnit ett flertal titlar och utmärkelser.
De kommer att vara glada till att dela sin kunskap och entusiasm om bastuns konst av den perfekta gus, som är en stark kundupplevelse.

Du lär dig de grundläggande principerna för gus, terapi-effekten av de olika doftriktningar,  svingtekniker, visar effekter och hur oljor kan blandas i den raffinerade form med maximal effekt för kropp och själ.

I många anläggningar kombineras undervisning med offentliga evenemang där undervisaren visar sin kunskap och förmåga för publik som betalar extra för den här händelsen.

Link kurskatalog Loylymasters Katalog

Kontakta DM Wellness för mer information eller registrera dig för vårt nyhetsbrev her så du både får regelbunda nyheter och information, och relevanta kursutbud

Studieresor och tävlingar
DM Wellness har som ambassadörer några av landets och kanske Europas bästa gusmästare som praktiserar lärande ambassadörer.

Vi gör flera årliga resor till internationella mästerskap tillsammans med resebyrån Nordic Star och har i  år 2016 bland annat planerat resor till de nordiska mästerskapen i det fascinerande centret  “The Well” i augusti

De nordiska mästerskapen fungerar som val för VM, som äger rum senare i år i den legendariska Satama-fabriken i Berlin. En ultimata bastuupplevelse.

Få regelbunden information – utan förpliktelser. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev her.

.